Dyrlægeklinik i Slagelse med udkørende hestedyrlæge

Dyreklinik i Slagelse med smådyrsbehandling og udkørende hestedyrlægee

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge og dyreklinik i Slagelse, Sorø og Kalundborgområdet, som holder til lige over for Vestermose Friskole. Her har vi egen klinik og laboratorie. Vi har alsidige kompetencer i blandt andet heste, hunde og katte. Klinikken er forbeholdt smådyr, mens vores udkørende hestedyrlæge kører rundt til heste på Sjælland.

Klinikkens personale efteruddanner sig løbende og tager relevante kurser for at dygtiggøre sig. Det er for at være opdateret på de nyeste behandlingsmetoder. Vi vægter fagligheden højt, hvorfor kvalitet altid er garanteret hos Vestermose Dyreklinik. Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

Dyreklinik med udkørende hestedyrlæge på Sjælland

Åben og udadvendt personale med stort ekspertise i både heste, hunde og katte.

Martin er klinikkens dyrlæge. Heste har altid været en del af hverdagen, da han er opvokset på et stutteri. Men også hunde og katte har altid betydet meget. Han er uddannet på Københavns Universitet med speciale i Heste, men har også mange års erfaring i hunde og katte fra hans arbejde på Ølby Dyrehospital. Martin har løbende efteruddannet sig med kurser både i udlandet og herhjemme.

Hos Vestermose dyreklinik er vi ligeså kompetente i behandling af smådyr og tager sig af alle opgaver, der omhandler behandling, operation og konsultation af smådyr og har alsidige kompetencer i b.la. reproduktion, akutte tilstande, medicinske og ortopædiske patienter.