Dyrlægeklinik i Slagelse med udkørende hestedyrlæge

Dyrlægeklinik i Slagelse med smådyrsbehandling og udkørende hestedyrlæge med speciale i heste

Dyrlægen ApS er din dyrlægeklinik i Slagelse, som holder til lige over for Vestermose Friskole. Her har vi egen klinik og laboratorie. Vi har alsidige kompetencer i blandt andet heste, hunde og katte. Klinikken er forbeholdt smådyr, mens vores udkørende hestedyrlæge kører rundt til heste på hele Sjælland.

Klinikkens personale efteruddanner sig løbende og tager relevante kurser for at dygtiggøre sig. Det er for at være opdateret på de nyeste behandlingsmetoder. Vi vægter fagligheden højt, hvorfor kvalitet altid er garanteret hos Dyrlægen ApS. Har du spørgsmål, hører vi gerne fra dig.

Dyrlægeklinik med udkørende hestedyrlæge på Sjælland

Åbne og udadvendte dyrlæger med speciale i henholdsvis heste og smådyr

Martin er klinikkens udkørende hestedyrlæge på Sjælland. Heste har altid været en del af hverdagen, da han er opvokset på et stutteri. Han er uddannet på Københavns Universitet med speciale i Heste. Martin har gennemført praktik på Faxe Dyrehospital, i udlandet og har senere suppleret med efteruddannelseskurser.

Blandt klinikkens medarbejdere finder du også Marika. Marika er dyrlæge hos Dyrlægen ApS i Slagelse. Marika er klinikkens smådyrsbehandler, som tager sig af alle opgaver, der omhandler behandling og konsultation af smådyr. Marika har alsidige kompetencer i b.la. hund, kat og andre smådyr.